Projecten

Een overzicht van de verschillende projecten waar ik op dit moment aan werk

Tijd voor een goed gesprek – Podcast

In een goed gesprek heb ik ontmoetingen en gesprekken met gewone en bijzondere mensen. Gesprekken over je eigen weg vinden, buiten de lijntjes kleuren, over waar je voor gaat, van wie je houdt en waar je van droomt.

Een gesprek zonder woorden

Een van de mooiste dingen die tijdens de workshops van danser en choreograaf Michael Schumacher leerde was dat je een gesprek kunt hebben zonder woorden. Een gesprek wat zich niet alleen beperkt tot twee mensen, maar waarin de camera en de omgeving ook betrokken zijn. Dat principe is zo intrigerend dat in de serie zonder woorden ik op zoek ga naar dit gesprek en dit probeer te vervatten in een nieuwe beeldtaal. Een beeldtaal waarin de camera de stem krijgt van de verteller. Kan de camera uiteindelijk zijn eigen stem vinden, mij het verhaal vertellen waarvan ik zelf nog niet weet dat ik het aan het vertellen ben. Een ultiem fotografisch experiment zonder groots vooropgezet plan.
Op avontuur!

Ook dit gaat voorbij

Je stem vinden als fotograaf is een bijzonder proces. Een proces dat gelijk loopt aan een grotere herontdekking en herwaardering van mijzelf. In dat proces zaten een aantal series die symbool stonden voor wat ik doormaakte. Van het weer in beweging komen door dans te fotograferen, van spelen met licht, water en tijd, van een uitgebreide zelfportrettenserie met mijn lichte, donkere en gouden kanten kanten en de reisfoto’s die ik maakte tijdens twee lange reizen door Nieuw-Zeeland.

Dat alles lag klaar om samengebracht te worden in een tentoonstelling, in een boek of een andere vorm. Covid bracht mij op het idee om te gaan experimenteren met een online concept. Zo dook ik in de computer en leerde mij door veel tutorials van o.a. Blender Guru Blender beter kennen en ontwierp en realiseerde een compleet eigen museum. Je kunt beter groot denken 😉 Dat museum met die series en meer is nu te zien op www.ookditgaatvoorbij.nl Hieronder staat een uitgebreid voorproefje!

Ik ben een kunstwerk

In ontwikkeling